Ny vecka! & måndag

Hejsan fina läsare! 👋🏻

Phuu….Å jäklar vad mätt jag är nu. Vi åt svärfars fiskgratängen som har legat i frysen i några veckor nu. Men nu var det dags att äta upp den. Att äta, det gick bra. Den är såå god!! 😋👍

Som ni märkte så var det tyst här igår ifrån mig. Men det berodde på att det hände inget speciellt här. Sen hade jag bestämt mig för att ha en vilo dag. Ladda på med energi. Så jag kolla på min serie som jag ser om nu ”Prison Break”.

Som alla kanske inte känner till. Det är en superbra serie!! 😃👌🏼👌🏼

Idag kunde jag knappt få upp ögonen i morse när radion slogs på. Så det blev en vilo dag idag med. Vet inte 🤷‍♀️. Men kroppen kanske behövde en dag till med att ladda upp sig på. Så blev det iaf.

Idag på fb fick jag upp ett inlägg om en tjej som hade hittat förlovningsringar för många år sen. Hon har sökt efter ägarna förut på sociala medier. Men inget resultat. Nu försöker hon igen. Då kände jag att jag ville bidra lite. Så här kommer hennes blogginlägg om sökandet:

https://minettetigerfalk.maqt.se/2020/05/03/hittade-vigselringar-soker-ulf-och-maria-snalla-dela/

Ni får gärna lägga länken på er blogg så kanske ringarna💍 hittar ägarna. Det vore så kul!! 😃👏🏻

I lördags så smaskade vi på något gott. Ni vet ju att jag har ett sånt sötsug nu för tiden. Vet inte 🤷‍♀️ varför. Det är så dåligt. Vill inte ha sötsuget 😟. Men det var det här som vi åt iaf.

Det går inte att dela på det. Så att man äter hälften en gång & hälften en annan gång. För det ligger flera stycken choklad bitar i. Rett stora med. Så att ni vet. Men god var den 😋🍫👌🏼

Nu sitter Kent & spelar på tv. Jag skriver detta inlägg. Ska läsa & kommentera era blogginlägg. Sen se på en gala på TV4 som heter ”Värdens viktigaste kväll”. Handlar om barnens läge i värdena.

I morrn kommer jag förmodligen städa båda badrummen & lite så. Sen behövde vi handla & laga mat. Men vi får se vad det blir av dagen i morgon 🙂.

Jag hoppas att ni Håller er Friska! Tar hand om dig & varann!

24 tankar på “Ny vecka! & måndag

 1. Så himla skönt med en vilodag, det behövs ibland! Så himla tråkigt med ringarna, jag hoppas verkligen de kommer till sin rätta ägare såsmåningom. Men så fint att dela och hjälpa till!! ♥️ Glass är farligt gott :>

  Gilla

 2. Så gott med fiskgratäng! Ibland behöver man lyssna på kroppen och bara vila lite 💗 så viktig gala, jag tittade också på den 🙂

  Gilla

 3. Ibland är sociala medier väldigt bra. Märkte det då dotterns bil blev stulen . Såg också programmet från unicef igår. Det gör så ont i mig att se. Tänk att en 10 åring och 11 åring får ta hand om sitt 2 åriga syskon. Mitt hjärta går sönder. Har själv varit världsförälder i många år och kan inte tänka mig att sluta med det.

  Gilla

 4. Ibland behöver man lite bloggpaus och bara koppla av, viktigt att lyssna på kroppen också. Den där glassen såg verkligt god ut, jag gillar ju vanlig magnum på pinne också så den hade säkert passat mig utmärkt. Såg på galan i går och tycker det är bra att de håller den…(jag tyckte dock att lilla Maja berörde mig illa så jag fick stänga ljudet varje gång hon dök upp)…vi har ett fadderbarn i familjen och ett fadderbarn på jobb så känner att jag gör vad jag kan för att stötta dem.

  Gilla

 5. Magnum glassen har vi här hemma med den är god..Ja prision break serien har jag sett alla avsnitt av 2 gånger..den är väldigt bra och man ser andra detaljer som man missat andra gången man ser den så då blir den ännu bättre

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s