Phuu vilken onsdag

Hejsan fina läsare!

Jag landade i soffan för ca 10min 😥😅Jag ser på Final ”Sveriges yngsta mästerkock” 🥘😃🥇🏆🌟 Får se vilken som vinner idag. Det är mycket Finaler denna här veckan. På fredag är det Lat’s dance Final 😃💃🎶🏆🥇. Igår var det ju Final i ”Hela kändis Sverige bakar” 🧁🍰😊

Igår var jag så övertrött när jag la mig i sängen. Hade så svårt att somna 😞. Men till slut slockna jag. så det var skönt 🙂. Jag gick upp vid 8 idag. Fixa mig. Hann & se en nyheterna på tv. Sen kom taxin som tog mig till HAB. Där jag hade en bokad tid.

Vänta 20min…..

Efter utsatt tid. Innan jag gick fram till receptionen & fråga. Personen där börja att undra med. Så mitt besök med kurator. Ute blev ju då. Andra gången efter varann 😞. Men det hade blivit något teknikstrul när kurator maila in att hon var sjuk. Så därför hade dem på HAB inte heller fått reda på något. Annars hade de ju ringt mig innan jag åkte hemifrån. Men det dryga var ju att jag var tvungen att vänta på taxi i 1 Tim. För dem hade ingen ledig tidigare. Så ca halv 1 var jag hemma igen ifrån ett besök som inte blev av 😞. Det blev lite kaos i huvudet på mig. Men, men. Det är som det är.

Eftermiddagen…..

Blev lugn. Blogg jobba lite. Fick reda på att jag har fått kicken ifrån en blogg grupp på fb. Namnet kommer jag inte säga med respekt mot gruppen. Jag trivdes där & det var lite för mig att göra under dagarna. Jag tyckte det var kul med olika saker. Så jag känner mig lite knäckt nu. Men det är som det är nu. Jag är bara rädd för att jag inte ska få besökare & kommentarer nu. Men jag får se vad som händer nu 🙂.

Iväg på ärenden…..

Jag & Kent åkte sen iväg på ärenden. Först så blev det en robot gräsklippare. Det blev en sån. Som sagt Kent gör som han vill. Inte långt ifrån mig att vara så envis som jag 😆. I alla fall så blev det sen systemet inför helgen & handla mat & panta på Ica MAXI. Men först testa vi en kebab restaurang. Jag tror att när ett ställe bara bjuder t.ex på kebab. Så ska det vara något speciellt. Men det är det ju inte. Så inte här heller. Smaka som kebab gör. Det är lätt att vara efterklok. Jag ångra att jag tog med pommes 😏Men det var gott ändå 😋👍. Jag upptäckte att min mobil hade lagt av 😒. Så jag kan ju säga att pulsen gick upp på mig & tankar börjar skapas 😒😬. Innan jag fick igång den igen 😅.

Det fasen inte klokt & skrämmande hur beroende man är med sin mobil. Det är inte bra😕.

Den här gången var inte Kent på bra humör för att handla på maxi. Visa gånger går det bra👌🏼. Andra gånger inte. När Kent är dålig på humör. Så blir jag stressad av honom. Inte bra. Så båda var trötta när vi åkte hem. Sen ville jag hem & se på Sveriges yngsta mästerkock. Å jag missa en stund.

Men vinaren i Sverige yngsta Mästerkok. Blev Jovani 🏆🥇🥘😃👏🏻👏🏻🌟🌟GRATTIS!!

Ä shit. Kl är sent. Men jag ligger i sängen nu iaf. Tog en dusch innan sängen. Så det var skönt 🚿🧼🧴😊. Så ligger jag med blött hår. Har en handduk på kudden.

3:dje gången gillt….

I morgon ska jag till HAB igen. Blev bokat idag. Taxin får jag boka i morgon bitti. Gick inte att boka ikväll 😒. Blir det inget i morgon. Då vet jag inte vad gör.

Men ni läsare får ta hand om er & era nära och kära!

2 tankar på “Phuu vilken onsdag

  1. Åh har inte följt det programmet så mycket men tycker det är mysigt att se! 😀 Kanske får se om haha! ❤ Vad tråkigt med gruppen verkligen, varför blev det så? 😮 ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s