Om mig

Jag kom till värden den 16 sept 1985.

Vid 3års ålder bekräftades ett funtionshinder på mig. Det innebär för mig att jag har annorlunda gång, svaghet på höger sida, försvagad energi + lite intellektuella svårigheter/ svagheter.

Jag växte upp med mamma, pappa & 3 mindre syskon. Alla tjejer. En mycket bra uppväxt.

Vi tillbringa somrarna i husvagn runt om i Sveriges. Mina föräldrar behandla mig som vilken person som helst. Det tackar jag för idag 🙏🏻❤️😊

Vid 6års ålder gick jag igenom en stor operation. Den gjorde så att gången blev bättre på mig & jag blev mer självständig.

Min skolgång såg ut så att jag gick dagis. Hade assistent där som jag har kontakt med idag 💖. Gick vanlig skola upp till 6:an. 7-9:an var år jag väljer att hoppa över. Men gymnasiet var mina 4 bästa år. Det mesta av den jag är idag. Blev jag där 😊.

Träning 💪🏼 & gym kom åxå in i mitt liv under gymnasie tiden. Det ligger mig väldigt varmt om hjärtat ❤️idag.

Sen följde det en massa år med praktik.

Ett bakslag av en tids cancersjukdom. Som jag tog mig starkt 💪🏼 igenom.

Innan jag till slut fick en jobb anställning. Det passa mig perfekt!

Jag gjorde saker så att kolegorna trivdes bättre & underlättade för dem. Jag gjorde saker runt om som behövdes göras. Men som de andra inte var anställd för att göra.

Under den tiden kom en kille in i mitt liv igenom nätdejting.

Idag lever vi tillsammans sen år 2014 💞. I hus 🏡 sen i augusti 2019 😊

Så jag gjorde det som ingen trodde att jag skulle göra. Inte änns jag själv! Att lämna min trygga fasta punkt. Satsa på kärleken 💞. Flytta till en ny stad. I & med det så växte jag ännu mer i mig själv.

Eftersom att jag har varit med om lite saker så är jag idag en envis,stark & målmedvetet kvinna 😊

Så, nu vet ni lite om mig.

Undra ni något. Fråga bara! Inga frågor är dumma att ställa. Frågar man inte får man inget vet. Man lär sig mer av att fråga 🙂

Kram från mig, Jessica!